Återförsäljare för Furuno

Vi kan nu erbjuda er ett komplett sortiment av utrustning från Furuno.

Furuno startades 1948 då världens första fishfinder började säljas och har sedan dess, genom att utveckla olika typer av marinelektronik, mött de behov som har funnits i samhället. Idag är Furuno en tillverkare av marinelektronik, med ett komplett produktsortiment, som verkar i global skala med många lojala kunder. 1959 introducerade Furuno sin första marinradar.

Furuno har hela tiden satsat på produkter främst avsedda för yrkesbruk med god prestanda, hög teknisk kvalitet och en god driftsäkerhet. Från mitten av 90-talet har dessutom nya och för fritidssidan specialdesignade produkter tagits fram. Dessa produkter har rönt stort intresse för sin innovativa teknik med bl.a. nätverksöverföringar mellan integrerade produkter.

Sedan den första utmärkelsen Best Fish Finder Award från NMEA (National Marine Electronics Association) 1971, har Furuno vunnit årliga utmärkelser i olika kategorier varje år.

Se mer om Furuno och deras produkter i vår produktkatalog HÄR.